De liefde bedrijven is de verrukkelijkste bezigheid die ik ken. Ik verlies me er elke keer weer in. Ik vind het heerlijk als mijn lichaam gestreeld en geprikkeld wordt. En nog lekkerder als ik tergend langzaam tot een orgasme wordt gebracht. Klaarkomen kan ik op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als ik bovenop zit en zelf het ritme bepaal. Maar ook het standje doggy style als ik diep gepenetreerd wordt doet wonderen. En het gebruiken van een vibrator als extra stimulans bij andere standjes doet het ook altijd goed. Naast het ‘aan mijn eigen trekken komen’ raak ik er ook ontzettend opgewonden van om mijn man op allerlei manieren te teasen en pleasen tijdens het liefdesspel.

Ja, ik ben heel open over seks. Mijn man en ik praten er graag over en proberen regelmatig nieuwe standjes uit. Zo heerlijk en fijn.

Toch vinden veel mensen het moeilijk om open te zijn over seks. Waarom? Vanwege het nog altijd aanhoudende taboe.

Ik zal niet ontkennen dat ik het in het verleden zelf ook moeilijk vond om over seks te praten. Ik heb lange tijd niet van seks kunnen genieten. Ik fakete orgasmes en hield mijn seksuele avontuurtjes en de gedragingen die daarmee gepaard gingen geheim.

Het is een lang, maar ook zo’n mooi, proces geweest om de omslag te maken. Wil je weten hoe ik van niet genieten van seks tot intens genieten van seks wist te komen? In mijn boek ‘Dit is mijn leven’ doe ik mijn seksuele transformatie uit de doeken.

Je kunt mijn boek bestellen door hier te klikken of via de button hieronder.

Boeken

Waargebeurd Rotterdams verhaal over seksueel misbruik en de gevolgen die het op mijn leven heeft gehad.

‘Dit is mijn leven’ is een verzameling van levenservaringen en verhalen, geschreven in een combinatie van poëzie en proza.

Bekijk autobiografie

De totale winst van elk boek dat verkocht wordt komt ten goede aan de non-profitorganisatie Dance4Life om zo veel mogelijk jongeren te voorzien van goede seksuele voorlichting.