Toen het moment was aangebroken om de oplagen per schilderij te bepalen rees tevens de vraag hoe massaal of exclusief ik het wilde hebben. Een onbeperkte oplagen was sowieso een no-go voor mij omdat mijn werk niet per se bedoeld is als massaproduct. Bovendien heb ik creativiteit hoog in het vaandel staan en creëer ik met enige regelmaat nieuwe teksten/foto’s/beelden. Regelmatig vernieuwen behoort dus zeker tot de mogelijkheden en laten we wel wezen: ook wel zo leuk.

Vervolgens stelde ik mezelf de vraag welk bedrag er minimaal/maximaal per schilderij opgehaald zou moeten kunnen worden om de donaties aan het goede doel dat ik steun lucratief te maken. Uiteraard vind ik elke euro die gedoneerd kan worden al top maar mijn ondernemersgeest denkt graag iets groter dus ik wilde wel op een voor mij aanvaardbaar bedrag uitkomen.

Nadat ik bovenstaande vragen voor mezelf had beantwoord en een duidelijke richting had bepaald kwam het antwoord als vanzelf. Het aantal oplagen per schilderij moest 9 stuks worden. Waarom? Omdat ik volgens de numerologie levenspad nummer 9 bewandel. Het pad van de kunstenaar. Kenmerken van mensen die dit levenspad hebben zijn o.a.: humanistische houding, artistiek, vrijgevig, goed zijn in het uiten van gevoelens d.m.v. schrijven/muziek/schilderen of andere kunstvorm, goed te vertrouwen, eervol, geen vooroordelen, open, sympathiek. Stuk voor stuk kenmerken waar ik mezelf in herken. Het initiatief om geld te genereren voor goede doelen met mijn artistieke werk sluit hier ook prachtig op aan al zeg ik het zelf. En aangezien ik het kunstenaarsleven inmiddels ook aan het leven ben klopt een oplagen van 9 stuks per schilderij als een bus.

Zaken als numerologie, astrologie, tradities van oude culturen etc. vormen gedurende mijn leven een enorme inspiratiebron. Ik lees er veel over en de informatie die ik eruit haal heeft tot talloze mooie inzichten en koerswijzigingen geleid. Door de materie tot me te nemen en ermee te experimenteren leer ik ontzettend veel over mezelf. En ja.. Jezelf goed kennen maakt het leven een stuk gemakkelijker. Al met al helemaal geen verkeerde hobby om te hebben dus.

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw levenspad nummer? Je kunt het heel gemakkelijk berekenen door alle cijfers van je volledige geboortedatum op te tellen. Ter verduidelijking neem ik even mijn geboortedatum als voorbeeld: 12-09-1977. Dat wordt: 1+2+0+9+1+9+7+7=36. De uitkomst tel je vervolgens ook bij elkaar op zodat je op één getal uitkomt, dus 3+6=9. Er bestaan ook Master nummers te weten 11, 22, 33 en 44 dus als je na het optellen van je geboortedatum uitkomt op een Master nummer dan is dat je levenspad. Op internet zijn er tal van sites te vinden die uitleg geven over de betekenis van de cijfers.

Veel plezier ermee! En laat je me hieronder weten welk levenspad jij bewandelt?

X Yvonne